Általános iskolai beiratkozás 2024/2025-ös tanévre

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom, hogy a 2024/2025. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás személyes megjelenéssel történik.

A beiratkozás időpontja:

2024. április 18. (csütörtök), 8:00 órától 19:00 óráig

2024. április 19. (péntek), 8:00 órától 19:00 óráig

Fontos alapelv, hogy a korábbi éveknek megfelelően a szülő/törvényes képviselő csak egy általános iskolába nyújthatja be gyermeke jelentkezését.

Az általános iskola első évfolyamára történő adat-, dokumentumfeltöltés lehetséges elektronikus, online formában a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap.

A beiratkozás napját megelőzően javasoljuk az alábbi felületen az adatok előzetes, online beküldését, mert ennek hatására a személyes megjelenéskor rendkívül gyors és gördülékeny ügyintézés valósítható meg.

2024. március 27-én  (szerda ) nyílik meg a beiratkozás szülői felülete (BÁI), amellyel a szülőknek/törvényes képviselőknek lehetősége nyílik arra, hogy előzetesen beküldjék gyermekeik adatait az adott általános iskolákba. Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2024. április 19. (péntek) 18:00 óráig van nyitva. Abban az esetben is szükséges a személyes megjelenés a választott általános iskolában, ha Ön online megadta gyermeke adatait, azonban ebben az esetben a helyszínen nem kell a nyomtatványokat kitölteni, csak adategyeztetésre van szükség. Ez jelentősen meggyorsítja a folyamatot az Ön számára.

Köszönöm együttműködésüket!

 

Horváth Piroska

főigazgató

Pályázatok

Oktatási Hivatal Bázis Intézménye
Örökös Boldog Iskola
Erzsébettábor
Okosan a pénzzel!
Örökös ökoiskola